Kennis ‘op de Bon’

2-12-2011 | Categorie: Algemeen

Voor mij is J. Bon een wat minder bekend hydroloog die ik hernieuwd onder de aandacht wil brengen. Hij heeft tot 1975 bij het ICW gewerkt, dus hij was al weg toen ik kwam. Een echte veldhydroloog die bij het ICW alle ruimte kreeg om zijn kennis te ontwikkelen en vooral in ICW-nota’s vast te leggen. Onze afvoernormen zijn vooral gebaseerd op zijn gedegen onderzoek. Het rapport over de Lunterse Beek is wat dat betreft een bron van kennis.

Thomas de Meij is bezig voor de site Grondwaterformules zijn cv op te stellen. Ik was dat ook van plan. Daarom alvast zijn bibliografie en enige publicaties die ik al had gescand. Zie onder Kennisbank: Oude kennisproducten, nr 19.  Zodra er meer gescande publicaties van hem beschikbaar komen voeg ik die toe. Dus voorlopig is zijn kennis ‘op de bon’.

Reacties

Reageren?

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie