HELP en meer

25-8-2011 | Categorie: Algemeen

Ik ben afgestudeerd als hydroloog bij Van de Molen, dus zeg maar als agrohydroloog. Een dergelijke leerstoel bestaat nu niet meer laat staan dat je er in af kunt studeren. Ik blijf het vreemd vinden. Want in Nederland en mondiaal is het toch een belangrijk vakgebied. Maar dit terzijde.

Op 5 september is er een deskundigenoverleg over de actualisatie van HELP. Daar wordt al langer over gesproken maar met weinig resultaat. Ik hoop dat de jongere generatie kennis zal nemen van de rijke traditie die ons land heeft op het gebied van Agrohydrologie. Inmiddels zijn er al de nodige ‘klassiekers’ op dit gebied op mijn site te vonden. De wat minder bekende publicaties ga ik plaatsen onder de noemer: Agrohydrologische basispublicaties (nr 16 onder Rubriek Oude Kennisproducten). Ik hou me aanbevolen voor tips c.q. bestanden.

Reacties

Reageren?

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie