Een nieuwe stap in vervolmaking scannen ‘klassiekers’

11-6-2010 | Categorie: Algemeen

Van mijn eerste artikel had ik al eerder een doorzoekbare pdf gemaakt. Sinds vandaag heb ik de profesionale pdf-converter Professional 6.0 van Nuance tot mijn beschikking. Daarmee heb ik de pdf geconverteerd in een word-bestand. Daarbij moesten nog enige correcties worden uitgevoerd. Sommige figuren komen bij de conversie niet goed over. Die heb ik vervolgens uit de pdf geknipt (dat kan met deze versie heel goed) en in het word-bestand geplakt.  Resteert nog het probleem van de witte stukken. Zie bijgeplaatst document. Maar ik ben al heel ver. Dit allemaal ter voorbereiding van scannen en omzetten in doorzoekbare pdf’s maar ook word-bestanden van echte ‘klassiekers’. Wordt dus vervolgd.

Reacties

Reageren?

Naam *
E-mail *
Website
Uw reactie